Woondromen worden werkelijkheid

Vrije kavels, ruimte en eindeloze mogelijkheden

Uw woondromen worden werkelijkheid op de Hendricxhof te Hendrik-Ido-Ambacht. Op drie ruime, vrije kavels kunnen verschillende vrijstaande villa’s worden gerealiseerd. In samenwerking met  Van der Padt & Partners Architecten, specialisten in individuele woningbeleving, wordt gekeken naar uw toekomstdroom. Het ondestaande werk van Van der Padt architecten inspireert u wellicht.

Zodra het ontwerp van uw woning tot stand is gekomen, komt ‘’Thuis in Bouwen’’ in beeld, om het werk van de architect te vertalen naar de echte woonbeleving. Zij ontzorgen van uw idee tot en met de oplevering van uw nieuwe woning.

Uniek aan dit bouwbedrijf is het inspiratiecentrum. Ruim 800m2 showroom met alle soorten bouwmateriaal realistisch gepresenteerd. U kunt hierbij denken aan bouwstenen, kozijnen, trappen, dakgoten en deuren. Klanten ervaren het als groot gemak dat de vele opties op één locatie vergeleken kunnen worden. Het hele land door rijden om verschillende leveranciers af te gaan zal niet meer nodig zijn. Ons team kijkt ernaar uit om ook uw woondroom te verwezenlijken.


Hendricxhof Hendricxhof Van der Padt Hendricxhof Van der Padt Hendricxhof Van der Padt Hendricxhof Van der Padt Hendricxhof Van der Padt

Thuis in bouwen inspiratie centrum
Inspiratiecentrum Thuis in Bouwen
Thuis in bouwen inspiratiecentrum
Inspiratiecentrum Thuis in Bouwen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *