Het Plan

Hendricxhof

 

Een perfecte locatie waar alles wat wonen aangenaam maakt, samen komt.
Vrij wonen omringd door groen.

Een vrijstaande villa op een riante kavel in Hendricxhof. Er zijn drie verschillende kavels voor het bouwen van een mooie en passende woning. Een villa die u zelf met de architect gaat vorm geven. Flexibiliteit, keuzevrijheid, privacy, ruimte en luxe zijn hierbij het uitgangspunt. Gecombineerd met uw wensen en toekomstplannen wordt er een ontwerp op maat gemaakt.

Kavels

 

Kavel B (1) is verkocht.

Kavel D (2) is verkocht.

Kavel C (3) heeft een grootte van ca. 979 m², is nog beschikbaar

 

De vrijstaande woning

De te bouwen woning mag een oppervlakte hebben van 140m2 excl. bijgebouwen van 75m2.

De goothoogte is op 6 meter.

De nokhoogte is op 10 meter.
De inhoud van de te bouwen villa kan circa 1120 m3 bedragen. Met het rekening houden van de regels en de mogelijkheden voor ondergronds – en vergunningsvrij bouwen, is uitbreiding tot 1500 m3 ook mogelijk.

De villa’s op dit kleinschalige landgoed zijn bereikbaar via het automatische hek, de oprijlaan en de rotonde. Elke kavel is voorzien van eigen parkeergelegenheid.

Op de site geven we u drie voorbeelden van een mogelijke woning die u kunt laten bouwen. Vanzelfsprekend zijn uw persoonlijke wensen met de architect te bespreken.

Thuis in bouwen inspiratie centrum
Bouw inspiratie centrum Thuis in Bouwen.

Vanuit uw wensen en het gemaakte ontwerp gaat de bouwer samen met u het bouwplan realiseren. Thuisinbouwen gaat uw woning bouwen. De woning wordt met woningborg garantie gebouwd. Voor u als koper is het van belang en bent u altijd verzekerd dat uw nieuwe woning wordt afgebouwd.

We hebben enkele vragen van belangstellenden gebundeld. Doormiddel van de onderstaande link willen we dit graag met u delen. Uiteraard zijn we bereikbaar voor eventuele aanvullende of andere vragen. U bent van harte welkom.

Hendricxhof Flyer

Vragen – Hendricxhof